Monday, September 28, 2009
Koerapall toorjuustuga
Rakvere on paisanud meie kaubandusvõrku uue toote - täidisega lihapall. Mõtlesin ka siis riskida ja proovida, mida see pruunikas jänesepabulat meenutav plönn endast kujutab, 24.90 pole ju suur kaotus. Selgus, et ei erine need suuremal määral oma maitsebuketi poolest kuulastest pastlanahksetest Rakvere pihvidest, mida viimati sügavas teismeeas sai vintsutatud. Koostises on 31% sealiha, 26% veiseliha ja 18% toorjuustutäidist. Lihtne tehe näitab, et ülejäänud 25% on muud joga nagu nt sojavalk ning lõhna-ja maitseained, mida on igaühel ju kohe hädasti vaja. Ja see õnnetu 57% liha tundus ka vaid nime poolest kuuluvat seale ja veisele, kuid tegelikult on ilmselt koerte varjupaigast pärit, sisaldades muuhulgas maitsvat kondiklibu. Hõk!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
tädi efka, sojavalk on teile kasulik, lükkab menopausi edasi. ja koeraliha kasutamine on äärmiselt ökonoomne, tarbigem ikka seda, mis nagunii üle on, milleks veel lisaveiseid kasvatada, kui iga tänavanurga peal mõni peni hulkumas on. tädi ellu
ReplyDeleteAndku koerad mulle andeks, kui neid solvasin!
ReplyDelete